Bezpečnost systému přepravy materiálů a nebezpečných látek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Úkolem diplomové práce bylo zhodnotit současný stav bezpečnostního systému přepravy materiálů a nebezpečných látek. V teoretické části pohlížím na danou problematiku jako celek a snažím se nalézt všechna krizová místa. Soustředím se na analýzu druhu přepravy, přepravní trasy, školení řidičů, legislativu a označení nejvíce převážených materiálů a nebezpečných látek. V praktické části se snažím nalezená rizika odstranit nebo zmírnit a navrhnout vhodné preventivní opatření proti jeho opětovnému výskytu.
The task this master’s thesis was evaluated present status safety management system for transport of materials and dangerous substances. I looks this issues like whole in The theoretical part. I want to find all kritical locations. I analysis type of transport, transport routs, driver training, legislation and label the most transport of materials and dangerous substances. I want to found the risk to remove or cushion. I want to proposed preventive measures in the practical part.
Description
Citation
KLÍMOVÁ, Z. Bezpečnost systému přepravy materiálů a nebezpečných látek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik chemických technologií
Comittee
prof. Ing. Tomáš Svěrák, CSc. (předseda) doc. Ing. Juraj Kizlink, CSc. (místopředseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (člen) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO