Analýza vybrané firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu vybrané firmy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány metody, které byly použity pro analyzování firmy. V praktické části jsou aplikovány jednotlivé metody, Pro analýzu vnějšího prostředí byla použita analýza SLEPTE, pro analýzu odvětví byl použit Porterův model pěti konkurenčních sil, v další části se práce zabývá identifikací silných a slabých stránek firmy. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky analýz a navržena doporučení ke zlepšení stávající situace firmy.
The thesis is specialized in analysis of the selected company. The work is divided into theoretical and practical part. There are describes the methods in the theoretical part that were used for analysis of the company. And the individual methods are applied in the practical part. For the analysis of the external environment was used the SLEPTE analysis, for the analysis of the industry has used Porter´s five forces model, next part of the thesis deals with the identification of the strengths and weaknesses of the company. At the conclusion of the work results of the analyzes are evaluated and suggested recommendations designed to improve the current situation of the company.
Description
Citation
LIGURSKÁ, P. Analýza vybrané firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Dušan Baran, CSc. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) JUDr. Naděžda Vrbková (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce - odpovězeno Otázky oponenta bakalářské práce - odpovězeno Prof. Ing. Dušan Baran, CSc.: Certifikace HCCP- o kterou normu ISO jde? K analýze SWOT chybí graf. Investice do nových technologií - proč patří do slabých stránek? Dotace na technologie - odkud? Podpořila by studentka vstup ČR do Eurozóny? - odpovězeno Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D.: SLEPTE analýza - je analýza vnějších či vnitřních faktorů? Proč je v ní zahrnut i faktor zaměstnávání zdravotně znevýhodněných občanů? Proč jsou zásahy ČNB zahrnuty v hlavní hrozbě? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO