Návrh internetových stránek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vhodných webových stránek pro český hokejový klub HK Šumperk. Stránky budou sloužit nejen fanouškům klubu, ale i široké veřejnosti, která na nich nalezne veškeré informace o hokeji v Šumperku. Na webu bude tým redaktorů zveřejňovat rozpisy i výsledky zápasů, reportáže, rozhovory, tiskové zprávy, statistiky hráčů a další. Důraz bude kladen i na reklamní plochy pro partnery a sponzory klubu, bez nichž by sportovní kluby prakticky nemohly existovat.
This bachelor´s thesis deals with the design of suitable website for Czech ice hockey club HK Sumperk. The web presentation is designed for fans and other visitors, with all information about hockey in Sumperk. Team of editors will publish game schedule, results, game reports, interviews, press releases, statistics etc. on the website. I also focus on advertising positions for club partners and sponsors that are essential for economic survival of the club.
Description
Citation
CAHA, L. Návrh internetových stránek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2014-06-27
Defence
Otázky vedoucího práce. odpovězeno Otázky oponenta práce. odpovězeno Ing. Kříž Jak je zachována integrita dat v tabulce Rozlosování v databázovém schématu? odpovězeno Ing. Jordán Nakolik byste ohodnotil svou bakalářskou práci jako dílo? odpovězeno Ing. Doskočil Poznámka k formální úpravě práce, bibliografické citaci práce. poznámka přijata V čem spatřujete přínosy své bakalářské práce? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO