Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem předkládané absolventské práce je vytvořit návrh podnikatelského záměru pro vznik a další rozvoj minipivovaru.
The main goal of the thesis is to propose a business plan for establishment and development of a microbrewery.
Description
Citation
KROPÁČEK, L. Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Hynek Peřina: Jaké byly hlavní faktory ovlivňující výběr lokality pro výstavbu pivovaru? - zodpovězeno částečně Jak by vypadal proces řízení kvality daného podniku? - zodpovězeno prof. Ing. Marie Jurová, CSc.: Jaký je současný trend spotřeby piva a jak se podle Vás bude dál vyvíjet v oblasti Vašeho působení? - zodpovězeno částečně Ing. Radek Doskočil, Ph.D.: Jaká další rizika kromě v práci uvedených byste mohl identifikovat, jak byste je dále hodnotil a které riziko je podle Vás nejzávažnější? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO