Návrh datového skladu pro systém EPOS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Táto práca je vypracovaná na základe získaných skúseností a znalostí z oblasti databázových systémov a business intelligence. Výsledkom je návrh datového skladu a jeho podporných business intelligence súčastí pre systém EPOS (Elektronický pokladničný odbavovací systém).
This bachelor’s thesis is elaborated according to gained experience and knowledge from thie field of databases systems and business intelligence. Its result is a data warehouse with support business intelligence parts for system EPOS (Electronic cash desk checking system).
Description
Citation
HOLIČOVÁ, L. Návrh datového skladu pro systém EPOS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lenka Širáňová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
vedoucí Dr. Kříž - Jaké jsou představy managementu firmy o užití dat? - odpovězeno doc. Zich - Přesvědčila jste management o zmysluplnosti práce? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO