Bezdrátové startovací bloky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací systému, který bude schopný detekovat průběh startu sportovce. Vhodným výběrem senzoru, pro detekování startovní reakce sportovce, a bezdrátového modulu, pro přenos získané informace ze senzoru na mobilní telefon, a také na LCD displej. Navrhovaný systém bude obsahovat řídící mikrokontroléry ATmega328.
This bachelor work describes the design and implementation of a system that will be able to detect the start of the course athletes. By appropriate choice of sensor for detecting the starting reaction athletes, a wireless module for transmitting the information obtained from the sensor to the mobile phone, and also the LCD display. The proposed system will contain a microcontroller ATmega328.
Description
Citation
VENKRBEC, L. Bezdrátové startovací bloky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jan Maschke, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (člen) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) doc. Ing. Ladislav Hulenyi, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky oponenta Předseda komise se dotazuje na synchronizaci zařízení. Student odpovídá. Jaká je přesnost měření? Student odpovídá. Porovnání s komerčně dostupnými systémy. Student odpovídá. Proč student vybral kapacitní čidlo? Student uvádí bezkontaktní měření.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO