Analýza a návrh elektronického obchodu firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhy na zlepšení internetového obchodu pro firmu Lukashokej.cz. Na základě poznatků a informací získaných v teoretické části s následnou analýzou konkurence a současného stavu ve firmě. Podám návrhy na vylepšení marketingu či internetového obchodu, která zaujmou nové i stávající zákazníky.
This bachelor thesis deals with analysis and suggestions for improvement of Lukashokej.cz´s e-shop. The knowledge gained from teoretic part, analyzis of rivals and current conditions in Lukashokej.cz I will use for my suggestions for improvement in the end of thesis.
Description
Citation
RESLER, T. Analýza a návrh elektronického obchodu firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Otázky vedoucího práce - Ing. Zuzana Němcová, Ph.D.: nejsou Otázky oponenta - Ing. Michal Moravec: 1) Ve SWOT analýze uvádíte jako jednu z hrozeb "neregistrování velké části nakupujících". Můžete tuto hrozbu více rozvést? - odpovězeno 2) V analýze konkurence se nezabýváte zahraničními internetovými obchody se sportovním zbožím. Myslíte si, že nejsou pro LukasHokej.cz hrozbou? - odpovězeno Otázky komise: 1) Ing. Jiří Kříž, Ph.D.: Do SLEPTE analýzy v politickém faktoru byly zahrnuty neobvykle obecné informace. Je to nutné? - odpovězeno 2) Ing. Jiří Kříž, Ph.D.: Jak byla získána data o tržbách konkurence? Jsou dostatečně detailní? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO