Účetní a daňové aspekty při transformaci sdružení na spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o sdružení, které dosáhlo za své působnosti vysokých ekonomických výsledků a na základě nich se rozhodlo transformovat na spol. s r.o., nebo-li převod z daňové evidence na účetnictví. V první části jsou teoreticky uvedeny všechny nutné účetní a daňové kroky. Ve druhé části nabývá teorie reálných čísel a je zde konkrétně navržen postup řešení.
The Bachelor thesis deals with the associaton, witch reached the scope of their high economic results and based on them have decided to transform al. Ltd., or move from accounting to tax records. The first part is theoretically tiven all the neceséry accounting and tax measures. The sekond section takes the theory of real numbers and is specifically designed to track progress.
Description
Citation
KARGEROVÁ, H. Účetní a daňové aspekty při transformaci sdružení na spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. František Bartes, CSc. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen)
Date of acceptance
2011-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO