Rodinný dům s provozovnou v Radobyčicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací novostavby rodinného domu s kanceláří v Radobyčicích v Plzni. Objekt je dvoupodlažní, nepodsklepený. V prvním nadzemním podlaží se nachází prostory kanceláře, technické zázemí objektu, dvojgaráž a obývací pokoj s kuchyní. V druhém nadzemním podlaží se nachází obytné místnosti s hygienickým zařízením. Objekt je navržen jako samostatně stojící na mírně svažitém terénu. Střešní konstrukce je navržena jako plochá, jednoplášťová konstrukce.
This bachelor´s thesis deals with a project documentation of a new building of a detached house with an office in Radobyčice in Pilsen. This object is two story and cellarless. In the first floor is a technical background, a double garage and a living- room with a kitchen. In the second floor are the living rooms and the sanitary facilities. Object is designed as a detached on the gently sloping ground. A roof structure is designed as a flat and a single-layer structure.
Description
Citation
BUREŠ, J. Rodinný dům s provozovnou v Radobyčicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO