Novostavba rodinného domu pro vozíčkáře, Dobronín

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je zpracování stavebně technické části projektové dokumentace pro realizaci novostavby rodinného domu pro vozíčkáře v Dobroníně. Řešený objekt se nachází v severovýchodní části obce Dobronín v mírně svažitém terénu. Dům je půdorysu tvaru L a je částečně podsklepen. Zastřešení hlavní obytné části tvoří valbová střecha se sklonem 30°. Zastřešení garáže je tvořeno plochou střechou. Jedná se o rodinný dům, kde jsou použity klasické stavební materiály. Mezi hlavní patří cihelné tvarovky. Součástí bakalářské práce je také seminární práce na téma překlady nad otvory ve stěnách.
The subject of my bachelor thesis is the proces of structurylly-technical part of the project documentation of a detached house for wheelchair users in Dobronín. Of the building is located in the northeast of the village Dobronín in gently sloping terrain. The house is L-shaped floor plan and a partial basement. Roofing of the main living area consists hipped roof with a slope of 30 °. A covered garage is formed by a flat roof. This is a family house, where they are used classic materials. Among the main one brick shapes. Part of the thesis is also the essay on lintels over openings in walls.
Description
Citation
BRATRŠOVSKÝ, O. Novostavba rodinného domu pro vozíčkáře, Dobronín [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO