Vytápění výrobního objektu s administrativou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Úkolem této bakalářské práce je porovnat způsoby vytápění průmyslových hal a navrhnout vhodný systém vytápění do zadaného výrobního objektu, který se nachází na okraji města Brna. Objekt je tvořen dvěma jednopodlažními halami s připojenou administrativní částí o třech nadzemních podlažích. Vytápění je v celém objektu realizováno konvekčním způsobem, nucené větrání je pouze v halách. Zdrojem tepla je plynový kondenzační kotel umístěný spolu se vzduchotechnickou jednotkou v technické místnosti. Systém vytápění je navržen s důrazem na zajištění bezproblémové a co nejefektivnější funkčnosti.
The purpose of this bachelor thesis is to compare different heating systems for industrial buildings and to find suitable solution for the heating system of the manufacturing building located on Brno periphery. The manufacturing area consists of two one-floor manufacturing halls and three-floors administrative building. The building heating is ensured conventionally, forced ventilation is only in manufacturing halls. The heat source is gas condensing boiler located together with air-conditioning unit in technical room. The heating system is designed with accent to smooth and effective functionality.
Description
Citation
BŘEZINA, J. Vytápění výrobního objektu s administrativou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO