Rodinný dům s prodejnou kancelářských potřeb ve Vyškově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce řeší projektovou dokumentaci rodinného domu s prodejnou kancelářských potřeb ve Vyškově. Objekt je navržen jako třípodlažní s částečným podsklepením a garáží. Rodinný dům je nepravidelného obdélníkového tvaru osazený do mírně sklonitého terénu. V podzemním podlaží je situována technická místnost a sklepní prostory. První nadzemní podlaží slouží k provozním účelům. Je zde umístěna prodejna kancelářských potřeb se zázemím pro zaměstnance, dvojgaráž s dílnou a společná místnost pro zahradní potřeby. Přístup k prodejně kancelářských potřeb a prodejní plocha je řešena bezbariérově. V dalším nadzemním podlaží se nachází dva mezonetové byty pro čtyřčlennou až pětičlennou rodinu. Objekt obsahuje terasy a balkony. Zastřešen je sedlovou střechou s pultovými vikýři. Objekt svým architektonickým a proporčním řešením zapadá do okolní zástavby.
The thesis solves a project documentation of detached house with office suplies shop in Vyškov. The object is designed as a three-floor with partial basement and garage. Family house is uneven rectangular in shape, staffed by sloping terrain. In basement is situated technical room and cellars. The first floor is used for operating purposes. Here is located office suplies shop with facilities for employees, two garage with workroom and communal room for garden tools. Acces road to the office suplies shop and sales area indoors are designed for disabled person. In other floor are two independent duplex flats for family of four to five. Object includes terraces and balconies. Object is covered by a gable roof with counter dormers. Architectural and proportional design of the building fits into surrounding development.
Description
Citation
KOFL, T. Rodinný dům s prodejnou kancelářských potřeb ve Vyškově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO