Vytápění bytového domu s komerčními prostory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce bylo navrhnout vytápění a ohřev teplé vody bytového domu s komerčními prostory v Brně. Jako zdroje tepla pro otopnou soustavu a zásobníkový ohřívač byly navrženy plynové kondenzační kotle, umístěné v technické místnosti v posledním nadzemním podlaží. Otopnými plochami jsou desková, trubková a designová tělesa. V místnostech s nedostatkem prostoru byly použity elektrické topné kabely.
This thesis aims to introduce the concept of central and water heating in a residential building with some commercial premises in Brno city. Gas condensing boiler has been designed as a source of heat for the heating system as well as water storage heater. The water storage heater is located in the boiler room in the ground floor. Areas of the heating surfaces are panel radiators and tubular and design elements. Electrical heating cable were used for the rooms with limited space.
Description
Citation
KAŠPAROVÁ, E. Vytápění bytového domu s komerčními prostory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO