Využití Inventor Studia při tvorbě modelů elektrických strojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce je zaměřena na popisování veškerých geometrických vazeb existujících v prostředí Náčrt. Dále se zde pojednává o vazbách, které se uplatňují při tvoření sestavy v prostředí „sestava“. Jsou popsány veškeré vazby, které se v programu Autodesk Inventor používají. V neposlední řadě je zde také uveden postup, jakým lze pomocí adaptivních prvků a vazeb přetvořit jednu součást tak, aby se dala spojit s druhou. Ke konci práce jsou popsány parametry motoru, který figuruje ve vytvořené animaci programem Autodesk Inventor. Jsou zde také sepsány podrobné manuály tvorby animací dvěma způsoby. 1. Pomocí prezentace rozpadu vazeb, 2. Pomocí aplikace Inventor studio.
This work is focused on description of various geometrical constraints existing in environment Outline. It deals with relationships used in creating of composition in environment „composition“. The all used constraints, which were created in program Autodesk Inventor, are described. The procedure, how is possible to reconstruct one part in order to put together with other with usage of adaptive components and constraints, is described. In the end of the work there are described the parameters of motor which figures in animation created by program Autodesk Inventor. Here are also described detail manuals of creating animations in to ways. 1. By means of presentation of breaking up the constraints. 2. By means of application Inventor Studio.
Description
Citation
JEŘÁBEK, L. Využití Inventor Studia při tvorbě modelů elektrických strojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Josef Koláčný, CSc. (člen) Ing. Marcel Janda, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Student obhajoval svoji práci na téma "Využití Inventor Studia při tvorbě modelů elektrických strojů". V rámci své práce popsal možnosti programu Autodesk Inventor a to zejména tvorbu animací. Po obhajobě student odpověděl kvalifikovaně na otázky oponenta i komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO