Reporting v podmínkách vybrané firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této práce je pochopit principy podnikového výkaznictví a aplikovat teoretické poznatky ve výrobních podnicích působících v průmyslovém odvětví stavebnictví. Úvodem je citována hlavní myšlenka reportingu a jeho zásadní význam pro rozvoj podnikání. Praktická část je zaměřena na prováděné kontrolní a řídící procesy ve stavebních firmách malého a středně velkého typu.
The aim of the thesis is to describe the patterns and application of the theoretical aspects of business financial reporting in industrial building. The introduction corresponds with main idea of reporting which contributes to the business development. The practical level is focused on control and management processes in small and middle size of construction companies.
Description
Citation
ADAMEC, M. Reporting v podmínkách vybrané firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Petr Bajer, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Libor Benátský (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Milan Chytil (člen)
Date of acceptance
2010-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO