Obnova katastrálního operátu v katastrálním území Lomnice u Tišnova

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá obnovou katastrálního operátu přepracováním analogové mapy v měřítku 1:2 880 v katastrálním území Lomnice u Tišnova. Jelikož extravilán byl již přepracován na základě komplexních pozemkových úprav, zájmovým územím této diplomové práce je intravilán. Analogová mapa je přepracována do digitální podoby dle Návodu pro obnovu katastrálního operátu a převod ve znění dodatků. Výsledkem diplomové práce je návrh digitální formy katastrální mapy vyhotovený v programu MicroGEOS Nautil a porovnání výměr parcel uvedených v listech vlastnictví s výměrami určenými z grafického souboru.
The master’s thesis deals with renewal of the cadastre documentation by revision of analogue map in the map scale 1:2 880 in cadastral unit Lomnice u Tišnova. The area of interest is built-up area because rural area was revised by complex land consolidation. The analogue map is revised to digital map based on the Instruction for renewal of the cadastre documentation and the conversion as amended. The result of this master’s thesis is a design of the digital form of the cadastral map created in MicroGEOS Nautil and comparison of the parcel area shown on owner's folio with the parcel area determined from the graphical file.
Description
Citation
TOLÁŠOVÁ, P. Obnova katastrálního operátu v katastrálním území Lomnice u Tišnova [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO