Zhodnocení ceny stavebního objektu při jeho rekonstrukci na nebytové prostory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá oceněním nemovité věci před a po změně účelu užívání. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretických vstupech jsou definovány oblasti, které se týkají oceňování nemovitých věcí. V praktické části je již řešena případová studie, která je zaměřena na ocenění nemovité věci a jaký dopad na cenu nemovité věci bude mít změna účelu užívání. Se změnou účelu užívání z bytové jednotky na prostory určeny k podnikání souvisí stavební úpravy, které byly oceněny rozpočtářským programem. V závěru je analyzována cena nemovité věci před a po změně účelu užívání a její vyhodnocení.
The thesis deals with valuation of real property before and after change the purpose of use. The thesis is divided into two parts. In the theoretical inputs are defined areas related to real estate assessment. Cases study is dealt in the practical part. Case study is focused on real estate assessment and deals with determination of the impact on price of real property when will be changed the purpose of use. Also construction works related with change the purpose of use from residential unit to area intended to business. Construction works were calculated by budgeting programme. In the end is analysed price of real property before the purpose of use and after the purpose of use and evaluation of this price.
Description
Citation
TUSCHER, M. Zhodnocení ceny stavebního objektu při jeho rekonstrukci na nebytové prostory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2014-11-07
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO