Analýza demografického vývoje ve školství města Jihlavy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu demografického vývoje a na analýzu předškolních a školských zařízení ve městě Jihlava. Hlavním cílem je stanovení prognózy počtu žáků, kteří se zapíší do mateřských a základních škol v závislosti na počtu narozených dětí. Prognóza počtu dětí bude porovnána se současnou kapacitou předškolních a školních zařízení. V práci jsou použity statistické metody využití časových řad.
This bachelor thesis focuses on the analysis of demographic trend and on the analysis of kindergarten and primary schools in the town of Jihlava. The main objective is to make a prognosis of number of children to be enrolled at kindergartens and primary schools depending on number of the born children. The prognosis of number of children will be compared with the existig capacity of kindergartens and primary schools. Statistical methods of time series application are utilised in this thesis.
Description
Citation
STEJSKALOVÁ, A. Analýza demografického vývoje ve školství města Jihlavy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Kutěj (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) JUDr. Petra Schillerová (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO