Fundamentální akciová analýza vybraných leteckých společností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je navrhnout investici do akcií některé z vybraných leteckých společností na základě fundamentální analýzy. V teoretické části práce jsou popsány základy investování. V praktické části bylo pro vybrání nejvhodnější společnosti použito několik metod mezipodnikového srovnání, které vycházely z poměrových ukazatelů. Výsledkem je investiční doporučení v podobě stanovení pořadí výhodnosti jednotlivých společností.
The objective of this thesis is to propose an investment recommendation in shares of selected airlines based on fundamental analysis. The theoretical part of the thesis describes the basics of investing. To select the best company there was used several intercompany comparison methods, which are based on assessment indicators. The result is an investment recommendation in the form of determining the order of profitability of individual companies.
Description
Citation
ŠEDAJ, J. Fundamentální akciová analýza vybraných leteckých společností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
Otázky oponenta práce zodpovězeny Pokud se jedná o hanging pro opce smluvní nebo opce na future? Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D.: Domníváte se, že Vámi vyhotovená SWOT analýza je odpovídající? Co konkrétního máte na mysli "možnostmi technologického pokroku"? Ing. Pavel Mráček, Ph.D.: Ovlivní cenu akcií letecké katastrofy nebo technické závady na letadlech?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO