Trojlodní objekt pro průmyslovou výrobu.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem a posouzením trojtraktní haly pro drobnou zámečnickou výrobu. Nosné rozpětí konstrukce haly je 9, 18 a 9 m. V prostřední lodi je mostový jeřáb o nosnosti 2t. Předpokládaná lokalita objektu jsou Luhačovice. Prvotní koncept konstrukce byl zadán vedoucím práce (jakožto představa investora/architekta) pro který bylo zpracováno statické a konstrukční řešení s detaily. Pro vybranou variantu je vypracovaný podrobný statický výpočet nosné konstrukce a určených detailů. Celkové půdorysné rozměry objektu jsou 36 x 36 m a výška hřebene je 9 m. Konstrukce střední lodi je ocelová a boční přístavky jsou z lepeného lamelového dřeva.
The thesis contains the design and assessment of three-aisled steel building for small metal production. Supporting span of construction hall is 9, 18 and 9 m. In the middle wing is situated bridge crane with capacity of 2 tons. The estimated location of the object is Luhačovice. The initial design concept was specified by supervisor (as the idea of the investor/architect), for which was did static and structural solution and assembly details. For selected option was made a calculation of supporting structures and selected assembly details. The hall has a rectangular floor plan of 36x36m and ridge height is 9 m. The central wing is made of steel and side extensions are made of glued laminated timber.
Description
Citation
LEČBYCH, A. Trojlodní objekt pro průmyslovou výrobu. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO