Energeticky efektivní řadový rodinný dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé diplomové práce je návrh novostavby energeticky efektivního řadového rodinného domu v proluce. Objekt se skládá ze dvou bytových jednotek o velikosti 4+KK a 6+KK. Objekt je podsklepen, má dvě nadzemní podlaží a podkroví. Suterén a vodorovné konstrukce jsou ze železobetonu. Svislé konstrukce jsou z vápenopískového zdiva. Střecha je sedlová s dřevěným krovem. V objektu se využívá dešťová voda a obnovitelná energie ve formě elektrická energie vyrobené fotovoltaickými panely.
The aim of my diploma thesis is a design of a new energy efficient terraced house in the gap site. Building has two dwelling unit of category 4+kitchenette and 6+ kitchenette. Building has a cellar, two floors and an attic. The cellar structures and horizontal structures are made of reinforced concrete. Sand-lime bricks are used for masonry. The building is covered with gabled roof with timber roof truss. In this building there are used rainwater and renewable energy in a form of electrical energy made by photovoltaic panels.
Description
Citation
KRÁL, J. Energeticky efektivní řadový rodinný dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO