Bytové domy v Pardubicích - příprava a organizace výstavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce obsahuje vybrané části stavebně technologického projektu zpracovaného na komplex bytových domů v Pardubicích v ulici Dubinská. V diplomové práci je řešena výstavba prvních dvou bytových domů, která mají jedno podzemní a čtyři nadzemní podlaží. Za části stavebně technologického projektu se považuje zpracování koordinační situace, sestavení časového a finančního plánu včetně nasazení strojů, studie realizace hlavních technologických etap, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních mechanismů, technologický normál a časový harmonogram, technologický předpis pro provedení monolitických konstrukcí 1.PP a k němu kontrolní a zkušební plán a výkresy bednění.
The final thesis contains selected parts of construction technological project, this project are defined by a apartment building complex in Pardubice, Dubinská. This thesis deals with first two buildings with four flours and a basement. Coordination site plan, time and financial schedule including machinery setting, a study of main technological phases, construction site facility project, main technological machinery design, technological standard and time schedule, technological regulation for basement monolithic constructions, inspection and trial schedule with drawing of facing to it are regarded as parts of construction technological project.
Description
Citation
SKŘIVÁNEK, J. Bytové domy v Pardubicích - příprava a organizace výstavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO