Hotel s vodáckým tábořištěm ve Zruči nad Sázavou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh novostavby hotelu s vodáckým tábořištěm ve Zruči nad Sázavou. Objekt je situován v těsné blízkosti řeky Sázavy na rovinatém terénu. Důraz byl kladen na celkový vizuální dojem stavby a na její splynutí s okolní krajinou a zástavbou. Hotel bude plnit funkci rekreačního objektu s možností krátkodobého ubytování. Součástí hotelu je bazén, konferenční místnost a veřejná prádelna. Objekt má tři nadzemní podlaží a je nepodsklepený. Konstrukce střech tvoří jednoplášťové ploché střechy s atikou.
The subject of the diploma thesis is design a new hotel with boarding camp in Zruč nad Sázavou. The building is situated near the river Sázava on flat terrain. Emphasis is placed on the total visual impression of the building and how the building could blend in with the surrounding landscape. The hotel will serve as recreational facility with short-term accommodation. The hotel has swimming pool, conference room and public laundry. The building has three floors above and no basement. The project includes a flat roof with an attic.
Description
Citation
MELCR, P. Hotel s vodáckým tábořištěm ve Zruči nad Sázavou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO