Centrální objekt nemocnice v Uherském Hradišti - stavebně technologická příprava stavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá stavebně technologickou přípravou stavby centrálního objektu nemocnice v Uherském Hradišti. Obsah práce je složen z vybraných částí stavebně technologického projektu, které jsou přílohou k zadání diplomové práce. K určitým vybraným částem stavebně technologického projektu je zároveň vypracována příslušná výkresová dokumentace. Cílem diplomové práce je zvolit vhodný a efektivní postup realizace objektu v závislosti na daných podmínkách a určit zdroje času, financí, pracovníků a materiálů.
This diploma thesis deals with construction and technological preparation of the construction of the central hospital building in the town Uherske Hradiste. The work is composed of selected parts of the building and technological project, which is annexed to the diploma thesis. On some selected parts of the building and technological project is also prepared relevant drawings. The aim of the thesis is to choose a suitable and effective implementation process object depending on the circumstances and determine the resources of time, funds, personnel and materials.
Description
Citation
NOVOTNÝ, Z. Centrální objekt nemocnice v Uherském Hradišti - stavebně technologická příprava stavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO