Okružní křižovatka na Vojáčkově náměstí v Prostějově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé diplomové práce je zpracování projektu na úrovni dokumentace pro umístění stavby okružní křižovatky na Vojáčkově náměstí v Prostějově. Současný stav tvoří světelně řízená křižovatka silnic II/150 a III/44934. V rámci práce bylo prověřeno několik variant a pro vybranou variantu bylo v rámci projektu zpracováno kapacitní posouzení. Pro výsledný tvar nově navržené křižovatky, který je technicky zpracován, je doložena textová a výkresová dokumentace v souladu se všemi právními a technickými normami.
The subject of my thesis is the project-level documentation for the building location on the roundabout on Vojackovo namesti in Prostejov. Current condition create light controlled crosroad of roads II/150 and III/44934. In this thesis was examinated several options and for selected option was elaborated capacity assessment. For the final shape of new designed crossroad, wich is technically elaborated Attached are the text and drawing documentation in accordance with all legal and technical standards.
Description
Citation
ŠKORÍK, J. Okružní křižovatka na Vojáčkově náměstí v Prostějově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO