Kmitočtové filtry s diferenčním proudovým zesilovačem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce pojednává o diferenčních filtrech pracující v proudovém módu. Je zde pojednáno o metodikách návrhu těchto filtrů a převodu zapojení z napěťového do proudového módu. Vlastní práce se zabývá návrhem 4 typů zapojení diferenčních struktur. K práci byly využívány programy SNAP a OrCAD, které usnadnily vlastní návrh a v kterých se provádělo simulování navrhnutých filtrů. Dosažené výsledky byly zobrazeny prostřednictvím grafů, z kterých je patrné výsledek práce.
This master´s thesis deals with the differential filters working in the current mode. It is dealt with the design methodologies of these filters and conversion circuits from voltage to current mode. Own work deals with 4 types of differential participation of structures. In this work there has been used programs SNAP and OrCAD. These programs were used for simulations of filters to proposed proper design. Results from this thesis is showed by graphs.
Description
Citation
JIROUNEK, M. Kmitočtové filtry s diferenčním proudovým zesilovačem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Ivan Rampl, CSc. (předseda) doc. Ing. Martin Medvecký, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Anna Přibilová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Šmirg, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-08
Defence
Jaký byl důvod volit kapacity kondenzátorů v zapojení na str. 44 tak vzájemně odlišné? Které parametry reálného modelu DACA mají největší vliv na deformaci přenosové charakteristiky na vysokých kmitočtech v grafu na obr. 5.4?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO