Bezdrátové ovládání asynchronního motoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá koncepcí frekvenčního měniče pro asynchronní motor do výkonu 2 kW. Ovládání tohoto měniče je řešeno bezdrátově či přes PC. Řešení je založené na provedení pomocí jednoúčelových integrovaných obvodů a mikroprocesorů k jejich řízení.
This master's thesis is interested in concept of frequency converter for induction machine to power 2 kW. Control of this converter is wirelessly or via PC. The solution is based on execution with integrated circuits and microprocesors to control them.
Description
Citation
FRELICH, D. Bezdrátové ovládání asynchronního motoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a výkonová elektronika
Comittee
doc. Dr. Ing. Miroslav Patočka (předseda) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Jiří Skalický, CSc. (člen) Ing. Petr Huták, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dohnal, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-09
Defence
Student svou práci prezentoval poměrně jistě a srozumitelně. Byl též prezentován realizovaný frekvenční měnič. Otázky oponenta a členů komise byly zodpovězeny. Působí však poměrně nejistě a patrně problémům nerozumí do dostatečně velké hloubky.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO