Návrh investičního životního pojištění pro zaměstnance společnosti ACE Design

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce porovnává a analyzuje produkt investičního životního pojištění vybraných komerčních pojišťoven. Na základě toho bude společnosti, pro kterou je tato bakalářská práce zpracovávána a která se rozhodla svým zaměstnancům na tento produkt přispívat, doporučena pojišťovna, u které by bylo vhodné, aby její zaměstnanci uzavřeli výše uvedené pojištění.
This bachelor´s thesis compares and analyzes the product of investment life insurance being offered by selected commercial insurance companies. It will be basis for entrepreneurial entity, which wants to contribute money to their employees according this product. Possible contracting partner will be recommended afterwards.
Description
Citation
SVOBODOVÁ, L. Návrh investičního životního pojištění pro zaměstnance společnosti ACE Design [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Jaroslav Geršl (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) JUDr. Dalibor Vaigert (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO