Elektroinstalace rodinného domu - projektová dokumentace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce nese název Elektroinstalace rodinného domu – projektová dokumentace. Hlavním cílem této práce je seznámit čtenáře s návrhem elektroinstalace rodinného domu. Tato práce zprvu objasňuje zejména téma projektování, legislativní předpisy a vnější vlivy. Dále se věnuje instalaci a jednotlivým prvkům a tomu, co je potřeba udělat abychom dostali elektřinu z distribuční sítě do zásuvky. Dalším cílem práce je seznámit se samotným provedením domovních rozvodů. Závěr práce se věnuje projektovým podkladům – technická zpráva a výkresová dokumentace.
This bachelor thesis is called Family house electro installation – project documentation. The main aim of this thesis is to introduce readers into the design of the installation family house. In the first part was explained themes of engineering, legislative rules and external influences. The next topics were instalation and description of electric way from distribution site to a plug. The next aim was to get familiar implementation of house distribution system. End of thesis discussed about project documentation – technical report and drawings.
Description
Citation
ŠERÝ, P. Elektroinstalace rodinného domu - projektová dokumentace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Petr Toman, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Blažek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Mastný, Ph.D. (člen) Ing. Branislav Bátora, Ph.D. (člen) Ing. Jan Škoda, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Braciník, Ph.D. (člen) Ing. František Vybíralík, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-12
Defence
Student seznámil komisi se svojí bakalářskou prací na téma: Elektroinstalace rodinného domu – projektová dokumentace. Student odpověděl na otázky oponenta a vedoucího práce. Doplňující otázky položil Ing. Bátora. Student je odpověděl samostatně nebo s pomocí komise. Ing. Vybíralík se zeptal na doplňující dotaz a student jej nezodpověděl. Doc. Braciník položil doplňující dotaz a student odpověděl správně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO