Podnikatelský záměr-rozšíření stávající společnosti OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem na rozšíření stávající společnosti, konkrétně formou otevření nové pobočky realitní kanceláře. Poznatky z teoretické části jsou použity pro tvorbu analytické části a návrhů řešení, které vedou k zhodnocení efektivnosti plánované investice.
The topic of my diploma thesis is a business plan for the expansion of an existing company, particularly in the form of opening a new branch of a real estate company. Knowledge gained in the theoretical part is used in creating the analytical part and in the proposed solutions that lead to the evaluation of the planned investment.
Description
Citation
SEDLÁK, T. Podnikatelský záměr-rozšíření stávající společnosti OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Otázka oponenta JUDr. Jaroslav Navrátil: V kapitole hodnocení rizik uvádíte jako jedno z největších rizik "neprosazení se mezi stavající konkurencí". Jaká opatření by jste učinil, kdyby k takové sitiaci došlo/ odpovězena Ing. Kruntorádová Ph.D.: Kolik je v podniku zaměstnanců/ odpovězeno Ing. Karas Ph.D.: na Straně 88 bych doporučil upřesnění pojmů použivaných v rámci plánování peněžních toků např. nezaměňovat pojmy "tržby" a "inkaso tržeb"
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO