Možnosti rozvoje cestovního ruchu v obci Bílovice nad Svitavou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na navržení možností, jak lze v obci Bílovice nad Svitavou zlepšit výsledky z odvětví cestovního ruchu. Teoretickou část tvoří vysvětlení odborných výrazů, které souvisí s danou tématikou. Praktická část se skládá z analýzy současného stavu obce a vyhodnocení informací z provedeného průzkumu. Na základě získaných výsledků jsou formulovány návrhy a doporučení pro zvýšení rozvoje cestovního ruchu a atraktivity obce.
The Diploma Thesis focuses on proposing of possibilities how the results of tourist industry in village Bilovice nad Svitavou may be improved. The theoretical part presents explanations of terms relevant to this theme. The practical part consists of an analysis of actual situation in the village and data evaluation gained from the survey. Based on these results are defined suggestions and recommendations to increase development of tourist industry and attractiveness of the village.
Description
Citation
KVAPILOVÁ, L. Možnosti rozvoje cestovního ruchu v obci Bílovice nad Svitavou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: odpovězeno. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. Doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA: Při prezentaci jste u v podstatě všech návrhů uváděla, že rozešlete video do okolních měst - co si od toho slibujete? Udělala jste si analýzu možné návštěvnosti sportovního centra, čím tam chcete přilákat zákazníky? Zjišťovala jste obslužnost autobusy ve večerních hodinách? Odpovězeno. Ing. Lucie Koleňáková, Ph.D.: V úvodní větě, co myslíte slovy "donedávna"? Počítala jste návratnost investice? Jaká je návštěvnost turistů - současná a uvažovaná po investici? Odpovězeno. Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D.: Je v práci uveden rozpočet na rozhlednu? Provozovatelem všeho má být obec? Odpovězeno. Doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D.: Jak je na tom obec se zadlužením? Víte, jaká je výška jejího úvěru? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO