Klíčování nákladů vybrané příspěvkové organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na metody klíčování nákladů vybraných účetních jednotek pro zajištění věrného a poctivého zobrazení jejich hospodaření a pro účely stanovení základu daně z příjmů. Práce se zabývá charakteristikou prostředí vybraných účetních jednotek a příspěvkových organizací. Praktická část zobrazuje klíčování nákladů v doplňkové činnosti a jejich následný vliv na základ daně.
The thesis is focused on methods keying costs of selected entities to ensure a true and fair view of their financial performance and for purposes of determining the income tax base. The work deals with the environmental characteristics of selected entities and funded organizations. The practical part shows the keying costs of additional activities and their subsequent impact on the tax base.
Description
Citation
OVČAČÍK, P. Klíčování nákladů vybrané příspěvkové organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Lenka Zábojová (člen)
Date of acceptance
2015-06-24
Defence
Otázky vedoucího- odpovězeno. Otázky oponenta – odpovězeno. Ing. Zábojová: Jak je v práci řešena problematika výsledku z hospodářské činnosti ve Vaši práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO