Dálkově řízená sonda pro průzkum zatopených krasových oblastí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná práce se zabývá návrhem a konstrukcí dálkově řízené sondy pro průzkum zatopených krasových oblastí. Cílem práce je zhotovení cenově přijatelné sondy pro speleologický výzkum. Soustava senzorů a dálkově řízený kamerový systém umožňuje pořízení záběrů z velkých hloubek, které lze později analyzovat.
The diploma thesis is focused on remote-controlled probe design and realization for cave exploration. The main aim is to build price-affordable probe for speleology purposes. Sensor system and remote-controlled camera system enable to provide video scenes from large depth that can be analyzed in detail.
Description
Citation
ŠIROKÝ, D. Dálkově řízená sonda pro průzkum zatopených krasových oblastí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Jaromír Brzobohatý, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Háze, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ondřej Sajdl, Ph.D. (člen) doc. Ing. Antonín Rek, CSc. (člen) Ing. Jiří Špinka (člen)
Date of acceptance
2009-06-08
Defence
Popište situaci, která nastane po vypnutí tepelné ochrany napájecího zdroje. Které obvody zůstanou v činnosti a jak je zajištěno, aby následně nedošlo k neočekávanému chování zařízení. Pokuste se stanovit cenu zařízení pro uvedení na trh. (včetně práce při výrobě, subdodávek, režie, zajištění případných reklamací).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO