Zhodnocení hospodaření obce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá hodnocením hospodaření obce Puklice v letech 2010 až 2014. Práce je rozdělena do čtyř částí. V první části je vymezen problém a cíle práce. Druhá část obsahuje teoretická východiska práce. Ve třetí části jsou uvedeny základní informace o obci Puklice a jsou zde analyzovány příjmy a výdaje rozpočtu obce. Část čtvrtá obsahuje návrhy financování investičního projektu kanalizace a čistírny odpadních vod v místních částech Puklice a Studénky.
The bachelor’s thesis deals with management evaluation of the municipality of Puklice in the years 2010 to 2014. The thesis is divided into four parts. The first part defines the problem and objectives of the thesis. The second part contains the theoretical background to the thesis. The third part consists of basic information about the municipality of Puklice and analysis of the municipality budget. The fourth part contains a proposal to finance a project of a sewer system and wastewater treatment plant in the Puklice and Studénky neighbourhoods.
Description
Citation
VÁCLAVEK, T. Zhodnocení hospodaření obce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. Doc. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D.: Nelze kromě navrhových opatření na příjmové straně uvažovat také opatření na straně výdajové? Odpovězeno. Ing. Ivana Groligová, CSc.: Na jakou úroveň předpokládáte, že by se zvýšilo stočné? A kolik činí vodné? Co představuje položka "odvody z provozování loterií", "poplatek za užívání veřejného prostranství" a "poplatek za znečištění ovzduší"? Co znamená pojem "stacionární zdroje znečištění"? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO