Webový systém pro skladovou evidenci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je zhodnotit a vylepšit aktuální řešení informačního systému organizace Klub Salesiánského hnutí mládeže v Prostějově tak, aby splňoval náročnější požadavky na rychlou online komunikaci a vytvořil tak dostupnou podporu pro řízení informací a řízení skladových aktiv. Práce se zaměřuje na další návrhy rozšíření IS tak, aby se na jeho základech mohla organizace dále rozvíjet a plnit požadavky udávané stakeholdery.
The aim of the diploma thesis is to evaluate and improve the current information system solutions in organization Salesian Youth Movement Club, Prostejov to meet the demanding requirements for rapid online communication and created the available support for information management and storage management assets. The work focuses on further expansion proposals IS to develop and fulfill the requirements indicated by organization‘s stakeholders.
Description
Citation
ČEŠKA, P. Webový systém pro skladovou evidenci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Václav Sedláček, CSc. (předseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-12
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno doc. Sedláček: Pro jaké procesy je webový systém vytvořen. Ing. Doskočil: Jaký je časový harmonogram projektu. Proč byla použita CPM.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO