Způsoby ocenění nemovitostí ve Velké Británii se zaměřením na rodinné domy.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá trhem s rezidenčními nemovitostmi ve Velké Británii a jeho vývojem. V diplomové práci jsou popsány všechny používané metody oceňování ve Velké Británii, dále je zde popsán současný stav trhu s nemovitostmi, znalecká činnost a v závěru jsou podrobněji popsány metody používané pro ocenění rodinného domu. V příloze diplomové práce je vzorový znalecký posudek pro ocenění rodinného domu ve Velké Británii dle používaných standardů a metodik používaných při oceňování znalci a odhadci ve Spojeném království.
This thesis deals with residential real estate market in the Great Britain and its development. The thesis describes all evalution methods used in the Great Britain, it also describes the current state of the property market, expert work and in the end are described in detail the methods used for the valuation of the house. In thesis attachment is an exemplar of the evalution report for a house in the Great Britain according to the standards and the methodologies used by the evaluation experts in the United Kingdom.
Description
Citation
BANZETOVÁ, D. Způsoby ocenění nemovitostí ve Velké Británii se zaměřením na rodinné domy. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO