Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu rodinný dům v lokalitě Oslavany a okolí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce „Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu rodinný dům v lokalitě Oslavany a okolí“ popisuje metody, postupy a principy používané v oceňování nemovitostí. Zabývá se srovnáním cen. Ceny jsou zjištěny nákladovou metodou, porovnávací metodou vyhláškovou a porovnávací metodou nevyhláškovou. Důraz se klade na zohlednění koeficientu napojení na místní kanalizační síť. Na základě zjištěných skutečností tato práce uvádí, jak cenu nemovitosti ovlivní napojení na veřejnou kanalizaci.
Master´s thesis „Comparison of selected methods of valuation of a house in Oslavany and its surroundings“ it describes the methods and principles used by estate appraisal. It deals with the prices comparison. The prices are determined by the cost approach, comparative public notice and comparative non-promulgation method. The main accent is put on the consideration of the local net connection coefficient. Based on the ascertained facts this thesis mentions the influence of an estate price and a public sewer.
Description
Citation
VITOVSKÁ, L. Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu rodinný dům v lokalitě Oslavany a okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Petr Doležal (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO