Využití konfokální mikroskopie ke studiu změny fluorescence organického barviva v různém prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této bakalářské práci se zabývám možným vlivem prostředí na změnu fluorescence. První část důkladně popisuje konfokální mikroskop a některé jeho možnosti, které byly využity pro získání dat. V další části se zaměřuji na popis zkoumaných objektů. Jako poslední je popis programu pro analýzu změn fluorescence a samotné výsledky mé práce.
In this bachelor thesis I deal with possible influence of environment on fluorescence shift. First part thoroughly describes confocal microscope and some options, which were used to get the data. In the next part I focus on describing the studied objects. At last there is a description of programme for analyzing fluorescence shift and results of my work itself.
Description
Citation
ŠEPTUN, R. Využití konfokální mikroskopie ke studiu změny fluorescence organického barviva v různém prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (předseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vratislav Harabiš, Ph.D. (člen) prof. MUDr. Aleš Hep, CSc. (člen) Mgr. Martina Raudenská, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Smital, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Vratislav Harabiš, Ph.D. položil otázku: Jsou nějaká pravidla pro výběr ROI? Na co ukazuje rychlost vyhasínání fluorescence? Čím je vyhasínání způsobeno? Student odpověděl na otázky. Student obhájil bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO