Návrh automatického obchodního systému měnové burzy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Náplní této diplomové práce je tvorba automatického obchodního systému a jeho přesný popis. Dále je práce zaměřena na klasifikaci potřeb systému a na tomto základě proveden výběr příslušného podkladového aktiva, které je omezeno na měnový trh.
The content of this diploma thesis is building an automatic trading system and its exact description. The thesis is focused on the classification of system requirements and on this base selection of underlying asset, which is defined by the forex contracts category.
Description
Citation
NEČAS, O. Návrh automatického obchodního systému měnové burzy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
prof. Rejnuš: Mělo by význam v modelu implementovat makroekonomická data?/odpovězeno Ing. Karas Ph.D.: Kolik je zisk v procentech investované částky?/odpovězeno Ing. Breinek Ph.D.: Která makroekonomická data byste do modelu zahrnul?/odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO