Návrh optimalizace webové aplikace pro sektor B2B

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Záměrem této práce je návrh optimalizace webu (webové aplikace) určeného pro sektor B2B (Business to Business), v jejímž důsledku by měla být signifikantním způsobem zlepšena uživatelská zkušenost při jeho používání. Problematika uživatelské zkušenosti byla řešena prostřednictvím analytických činností zaměřených na web www.webstopar.cz, přičemž výsledky této analýzy byly obohaceny prostřednictvím provedeného kvalitativního výzkumu. Výsledkem bakalářské práce je návrh optimalizace jednotlivých aspektů uživatelské zkušenosti. Realizace návrhu by měla přispět nejen ke zkvalitnění webu z pohledu uživatelské zkušenosti, ale měla by také přinést benefit v podobě minimálně 10% nárůstu uživatelů služby nabízené na webu. Výsledný návrh uvedený v rámci této práce je navíc obecně aplikovatelný na širokou škálu českých i zahraničních webů.
The purpose of this thesis is to design optimization of a webpage application designated for the B2B sector, which should improve a user experience in a significant way. A user experience issue was solved by analytical activities oriented on the webpage of www.webstopar.cz. The results of the analysis were supplemented by a qualitative research. The result of the bachelor thesis is a design of optimization of particular aspects of a user experience. The design implementation should improve the webpage quality from the point of view of a user experience and also bring the benefit of 10% increase in users of the service offered on the webpage. Moreover, the final design of this work is generally applicable for a large variety of Czech and foreign webpages.
Description
Citation
KOVAŘÍK, D. Návrh optimalizace webové aplikace pro sektor B2B [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Otázky vedoucího – odpovězeno. Otázky oponenta – odpovězeno. Ing. Němcová: Jakým způsobem byly stanoveny slabé stránky SWOT analýzy. Zlepší se po Vašem návrhu webové aplikace situace ve firmě. prof. Mezník: Anglický překlad názvu práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO