Prostředí, organizace a řízení sportovního klubu HC Kometa Brno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem předkládané bakalářské práce je analyzovat vybraný hokejový klub z hlediska řízení a organizační struktury. Práce je rozdělena do tří částí, přičemž v první, teoretické části, se zaobírám organizační strukturou, jejími typy v tomto druhu společností a sportovních organizací. Dále se zabývám vymezením ekonomických pojmů a metod, které byly použity při zpracování mé bakalářské práce. V praktické části je rozebrána především organizační struktura a činnost profesionálního aparátu, ekonomická i sportovní situace hokejového klubu HC Kometa Brno. Na základě teoretických poznatků, vlastních analýz a shromážděných informací poukazuji ve třetí části na možné nedostatky v řízení a předkládám návrhy, které by vedly k optimalizaci organizace a řízení společnosti.
The main objective of this bachelor thesis is to analyse managment and organisational structure of selected hockey club. My thesis consists of three parts, in the first part I would like to refer to organisational structure and its types in this section of sport. In other part I focused on definition of economical terms and methods which were used in my bachelor thesis. In the practical part I tried to examine the organisational structure and activties of professional apparatus, and economical and sports situation of hockey team HC Kometa Brno. In the third part, based on theoretical knowledge, own analysis and gathered information, I characterise imperfections in managment and I suggest ideas which should lead to optimalization in organization and managment of company.
Description
Citation
DUFEK, R. Prostředí, organizace a řízení sportovního klubu HC Kometa Brno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (předseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Hanušová: Jakým způsobem se bude bránit ztrátě dobrého jména klubu spojené se současnými aférami okolo hokeje? - zodpovězeno doc. Korvas: Nemohou současné aféry způsobit ztrátu finančních prostředků od sponzorů? - zodpovězeno Ing. Hornungová: Co je přínosem vašich návrhů pro klub? - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO