Komparace vybraných vkladových produktů pro fyzické osoby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci vkladových produktů pro studenty v soudobých podmínkách České republiky. Na začátku vysvětluje základní pojmy, které se týkají oblasti bankovních produktů. Analýza a následné srovnání vybraných bankovních produktů je provedeno pomocí metody ranking a poté pomocí bodovací metody. Na základě výsledků analýzy a komparace dat je následně vybrána nejvýhodnější varianta a na závěr je doporučeno managementu českých bank, na co se zaměřit, aby přilákaly více klientů z řad studentů.
The bachelor thesis is focused on the comparison of deposit products for students and its current situation in the Czech Republic. At first, the bachelor thesis explains the basic terms related to the field of bank products. The analysis and subsequent comparison of selected bank products are carried out using the ranking method and then the scoring method. The results of the analysis and comparison are used for selecting the best option. The last part gives recommendations to the management of Czech banks on how to attract more students as their clients on the basis of survey.
Description
Citation
DUŠEK, D. Komparace vybraných vkladových produktů pro fyzické osoby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
Ing. Hornungová: Uvažoval jste při zpracování práce i účet u klasické banky? - odpovězeno doc. Rozmahel: V práci se zmiňujete o konfliktních situacích. Co tím je myšleno? - odpovězeno Ing. Chlebovský: V tabulce v prezentaci jste měl tabulku, kdy jste hodnoty porovnával s jednotlivými váhami. Jak byly tyto váhy stanoveny? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO