Zdravý životní styl jako příležitost prevence onemocnění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem bakalářské práce je výzkum životního stylu středoškolských studentů v okrese Hodonín. Jsou popsány základy zdravého životního stylu, rizikové faktory a charakterizován středoškolský student. Na základě dotazníkového šetření je navržen program pro střední školy a jedince, tak aby byli ovlivněni zdravím životním stylem.
Contents of this thesis is to research lifestyle of high school students in the district Hodonin. They describe the basics of a healthy lifestyle, risk factors and characterized by a high school student. Based on the survey program is designed for middle schools and individuals, so that they are influenced by healthy lifestyle.
Description
Citation
ŠTURMA, P. Zdravý životní styl jako příležitost prevence onemocnění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Otázky vedoucího práce – odpovězeno Otázky oponenta – odpovězeno Doc. Šimberová: Jak jste vybíral reprezentativní vzorek výzkumu? Kde je uveden struktura vzorku? - částečně odpovězeno Doc. Drnek: Jaký časový rozsah jste počítal pro uvedené aktivity? Z čeho vycházíte při hodnocení, že školy příliš nezajímá zdravý životní styl? - odpovězeno Ing. Kruntorádová: Kde je v práci navržen uvedený plán z jejího zadání? - částečně odpovězeno V práci není definován základní statistický soubor, a v návaznosti na to vyplývající relevantnost zjištění a návrhu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO