Význam zaměstnaneckých benefitů se sportovním obsahem pro zlepšení životního stylu zaměstnanců ve vybraných firmách se sedavým zaměstnáním

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je popsat význam zaměstnaneckých benefitů se sportovním zaměřením a navrhnout řešení pro zlepšení životního stylu a kvality života zaměstnanců ve vybraných firmách se sedavým zaměstnáním. Součástí práce bude osobnostní anketa a rozhovor. V závěru práce se objeví doporučení k realizaci benefitů vedoucích ke zlepšení zdravotního stavu a kvality života zaměstnanců ve vybraných firmách se sedavým zaměstnáním.
The aim of this paper is to address the importance of focusing employee benefits on promoting healthy lifestyle choices and exercise. The tools used will involve extensive research in a variety of fields, as well as employee surveys. The authors will focus on providing benefits recommendations and modifications to the benefits structure that will lead to the improvement of quality of life of employees with sedentary jobs.
Description
Citation
ZEMÁNKOVÁ, E. Význam zaměstnaneckých benefitů se sportovním obsahem pro zlepšení životního stylu zaměstnanců ve vybraných firmách se sedavým zaměstnáním [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
vedoucí - odpovězeno oponent - odpovězeno doc. Korvas - budou firmy využívat všechny benefity - odpovězeno Ing. Milichovský - kolik bude navrhované řešení stát? -
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO