Projekt v prostředí sportovních a tělovýchovných služeb - Rekondiční centrum Brno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce řeší projekt v prostředí sportovních a tělovýchovných služeb.práce je zpracovat projekt rekondičního centra. Bakalářská práce vychází z analýzy zařízení a z porovnání center stejného typu v jiných městech České republiky. Práce uvádí vlastní návrhy na zlepšení služeb rekondičního centra v Brně a celé sítě rekondičních center formou franchisingu.
This bachelor's thesis deals with a project in the sports and physical education environment. The target is to develop a project of a recondition centre. The thesis is based on the analysis of equipment and monitoring of comparable centres in some towns in the Czech Republic. It presents own suggestions of improvement to the recondition centres services in Brno and the whole networks of recondition centres in the form of franchising.
Description
Citation
MUSILOVÁ, E. Projekt v prostředí sportovních a tělovýchovných služeb - Rekondiční centrum Brno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) RNDr. Hana Lepková (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno. Mgr. Musilová: Ve své práci zmiňujete, že by bylo vhodné přesunout fitness centrum na jiné místo. Zvažovala jste zvýšení nákladů a jejich promítnutí do cen kurzů? - odpovězeno Prof. Koráb: Franchiza - uvádíte ve své práci odkaz na franchizu. Řekněte nám něco tomto konceptu. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO