Využití firemní kultury k prospěchu firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na zlepšení fungování společnosti, ta má totiž několik zádrhelů v organizaci a kontrole práce. Je zapotřebí zlepšit způsob motivace, protože zaměstnanci společnosti-obchodní zástupci jsou víceméně na volné noze a je zapotřebí je k zvýšené pracovitosti více nadchnout. Další oblastí je samotná spokojenost zaměstnanců, kde je zapotřebí zainventovat do společnosti, do výpočetní techniky, vozového parku atd.
This bachelor thesis is focused on improving functioning of the company, because it has a few mistakes in organization and controlling of the work. It is necessary to improve the style of motivation, the employees – salesmen have the job in their own hands and it is necessary to increase their willing to work more efficiently. Another area is the satisfaction of the company employees, where we have to make few investments, into computer technology, wagon lines, etc.
Description
Citation
HORŇÁK, K. Využití firemní kultury k prospěchu firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Šefl (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO