Analýza developerského projektu na výstavbu administrativního objektu v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem této diplomové práce je stanovit proveditelnost a výnosnost developerského projektu na konkrétním pozemcích v Brně. Do řešení problému byla zahrnuta, jak část legislativní, která stanovila možnosti využití pozemků se zaměřením na změnu územního plánu, tak část finanční, která v projektové rozvaze určila odhad nákladů a výnosů a potenciální zisk investora při realizaci projektu. Hlavním výsledkem této práce je odpověď na otázku zda realizovat developerský projekt na předmětných pozemcích a odhad budoucí hodnoty pozemků a projektu. Diplomová práce \uv{Analýza developerského projektu na výstavbu administrativního objektu v Brně} je užitečná pro všechny, kteří potřebují odhadnout potenciál pozemku pro realizaci projektu za účelem zisku.
The aim of this diploma thesis is determine feasibility and profitability of property development project at particular lands in Brno. Solution of problem includes both, the legislative part that determines possibility lands focused on change of territorial plan and the financial part that estimates costs and revenues in project balance and potencial profits for investor, if project will be realized. Main result of this diploma thesis is to answer the question, if property development project should be realized at particular lands in question and estimate future value of lands and project. Diploma thesis \uv{Analysis of the development project for the construction of an administrative building in Brno} is useful for everyone, who needs estimate potential of a land for profit from realization of property development project.
Description
Citation
KOLAŘÍK, J. Analýza developerského projektu na výstavbu administrativního objektu v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2015-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO