Zálohování dat a cloudová uložiště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce (dále) seznamuje s tématem zálohování dat a cloudová úložiště a s problémy s touto problematikou úzce souvisejícími. V první části jsou tyto problémy analyzovaný teoreticky. V druhé části se nachází analýza cloudových řešení jak i trhu těchto výrobku. Dále se v práci nacházejí poznatky a návrhy pro optimalizaci či praktickou realizaci zálohování v cloudovém prostředí postupně jako řešení pro osobní, domácí či firemní zálohování dat.
The thesis (also) introduces the topic of data backup and cloud storage and problems with this issue closely related. In the first part, these problems are analyzed theoretically. The second part is the analysis of cloud solutions and the market of these products. Furthermore, the thesis includes ideas and proposals for optimization or for practical implementation of cloud based data backup gradually as solutions for personal, home or corporate data backup.
Description
Citation
MICZKA, M. Zálohování dat a cloudová uložiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mihola (člen)
Date of acceptance
2015-06-26
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Otázky oponenta - odpovězeno. doc. Zich - Kdo je firemním klientem? - částečně odpovězeno. RNDr. Chvátalová - Připomínky k bakalářské práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO