Change management v prostředí vybraných sportovních organizací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se věnuje change managementu vybraného sportovního klubu tanečního sportu. Hlavní záměr je navrhnout aplikovatelné změny, které mohou zefektivnit chod klubu a budou mít vliv na růst výkonnosti tanečníků. Práce je rozdělena do tří částí. První uvádí teoretická východiska, v další části je sportovní organizace spolu s trenéry analyzována prostřednictvím kvalitativního výzkumu zaměřeného na tréninkový proces a přesvědčení trenérů. Na základě zjištěných informací jsou podány návrhy na provedení změn, které vzešly z kvalitativního výzkumu.
Bachelor thesis deals with change management choice of club dance sport. The main intention is to propose applicable changes that can streamline the operation of the club and will affect the growth performance of dancers. The work is divided into three parts. The first presents the theoretical background, the next section is a sports organization and its trainers are analyzed by use to qualitative research focused on the training process and beliefs of the trainers. Based on the information we are given suggestions for changes which emerged from the qualitative research.
Description
Citation
ŽÁK, V. Change management v prostředí vybraných sportovních organizací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) RNDr. Hana Lepková (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO