Návrh databáze skladového hospodářství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh databáze skladového hospodářství ve firmě DATEL PLUS s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. V teoretické části jsou uvedeny potřebné informace a teorie nezbytná k úspěšnému splnění cíle práce. V praktické části je analyzována současná situace firmy a je navrženo vlastní řešení daného problému.
The bachelor thesis focuses on the design of the database of stock management in the company DATEL PLUS s.r.o. The work is divided into a theoretical part and a practical part. The theoretical part provides the necessary information and theories important for successful fulfilling the goal of the work. The practical part analyses the current situation of the company and offers a solution to the problem mentioned.
Description
Citation
SEKULA, R. Návrh databáze skladového hospodářství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Otázky vedoucího – odpovězeno. Otázky oponenta – odpovězeno. Ing. Neuwirth: Jaký datový typ má telefonní číslo ve Vaši databázi. doc. Chalupský: Jaký je ekonomický pohled na stanovení nákladů a přínosů ve Vaši práci. Co je to efektivita. prof. Mezník: Uveďte příklad entity ve Vaši práci. Jaká je souvislost mezi pojmy relace a vztah.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO